'' DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK '' eTwinning Projesi Başlıyor!

İnsanların sosyal ve ekonomik faaliyetleri sonucu, kullanım süresi dolmuş ve artık doğa için zararlı hale gelen her türlü maddeye atık denir. Karton, cam, metal, plastik gibi maddeler atık olarak sınıflandırılabilir. Atıkların yeniden değerlendirilmesi ancak geri dönüşüm ile sağlanır. Okulumuzda geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla Papatyalar sınıfı öğretmeni Melek GÖKSEL tarafından öğrencileri ile birlikte ''DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK'' eTwinning projesi yürütülecektir. Bu projeyle çocuklarımızda çevre bilinci oluşturarak içinde yaşadığımız doğaya karşı saygı ve sevgi duygusunu kazandırmak, çocukların hayallerindeki tasarımı işbirlikçi çalışmalarla desteklemek, atık materyallerin çöp olmadığını ve tekrar kullanılabilirliğini çocuklara kavratmak, geri dönüştürülmüş ürünlerin kullanımını arttırıp farklı eğitim-öğretim teknikleri kullanılarak çocukların yaratıcılığını geliştirmek amaçlanmıştır.

30-03-2021