STAY SAFE (GÜVENDE KAL)

Stay Safe (Güvende Kal) eTwinning projemiz 3-6 yaş arası okul öncesi çocukları da kapsayan güvenli bir yaşam için temel yaşam becerilerini destekleyen bir eğitim projesidir. Romaya, Bulgaristan, ve Yunanistan ortaklı bir projedir. Stay Safe (Güvende Kal) projesini okulumuzda Ülkü GÜRSOY ALP öğretmenimiz yürütmektedir.Çocukların yaşadıkları çevreye uyum sağlamalarını, toplumu ve doğayı yaşayarak ve gözlemleyerek öğrenmelerini, okul ortamında bilinçli bireyler olarak kendilerini güvende hissetmelerini, sorumluluk almalarını, kaza ve tehlikelerden korumalarını sağlamaktır. Fen-deney, matematik, oyun, sanat, aile katılımı, web 2.0 araçlarıyla oluşturulan etkinlikler bulunmaktadır. Üretken, aktif katılımcı, analiz edebilen, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, teknoloji okuryazarı ve iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi amaçlayan, öğrenci merkezli bir projedir.

30-11-2023