Abdullah-Aliye Can Anaokulu
YENİ MAHALLE 1 KASIM CADDESİ NO178 SİLİVRİ/İSTANBUL

VİZYON

Okul öncesi eğitimde ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim kalitesine sahip, yenilikçiliğin öncüsü ve alanında örnek bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; onları, Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven, ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2021 yılında okulumuz ´ULUSAL KALİTE ETİKETİ´ ve ´AVRUPA KALİTE ETİKETİ´ almıştır. 2023 yılında okulumuz´eTwinning SCHOOL ETİKETİ´ almıştır.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :YARIM GÜN İKİLİ EĞİTİM (ÇOCUK KULÜBÜ SINIFLARI AÇILABİLMEKTEDİR.)

YARIM GÜN İKİLİ EĞİTİM (ÇOCUK KULÜBÜ SINIFLARI AÇILABİLMEKTEDİR.)

Ders Başlama ve Bitiş

SABAHÇI SINIFLAR İÇİN DERS BAŞLAMA :08.00-DERS BİTİM :13.00 ÖĞLENCİ SINIFLAR İÇİN DERS BAŞLAMA :13.00-DERS BİTİM :18.00

KALORİFER-DOĞALGAZ

İSTANBUL-SİLİVRİ-MERKEZ YENİ MAHALLE